Viktor Zhusti vlerësohet si Aktori më i Mirë mes artistëve të 78 vendeve të botës

21

Festivali i Filmit në Irak vlerësoi artistin shqiptar Viktor Zhustin si Aktorin më të Mirë.

Festivali u mbajt në Slemani dhe në të morën pjesë 154 lma përfaqësues të 78 vende
të botës.

Vendi ynë u përfaqësua me filmin “Delegacioni”

Ky ishte edicioni i katërt i “Slemani International Film Festival”