Vlorë, 420 milionë lekë për panele mbrojtëse në lumin Vjosa

119

42 milionë lekë të reja janë investuar për ndërtimin e pesë paneleve mbrojtëse në Lumin Vjosa për të shmangur përmbytjet në rrjedhën e saj të poshtme!

Në dimër prurjet e Vjosës janë të mëdha dhe mijëra hektarë janë përmbytur çdo vit mes Fierit e Vlorës.

Puna ka nisur prej muajsh dhe pritet të finalizohet para nisjes së reshjeve