Vlorë, përfundon rikonstruksioni i 33 banesave të komunitetit rom dhe egjiptian

222

Në qytetin e Vlorës 33 familje të komunitetit rom dhe egjiptian janë përfituese të programit të Ministrisë së Zhvillimit Urban për rikonstruksionin e banesave të këtij komuniteti. Investimi prej 15 milionë e 428 mijë lekësh ka bërë të mundur që këtë vit stinën e ftohtë banorët ta presin në banesa me kushte më të mira.

Aktualisht janë 174 familje të këtij komuniteti të cilat përfitojnë nga projektet që po zbatohen në 9 bashki të vendit.

14232621_647223098786118_5274176343326863764_n14292362_647221352119626_6532800746724495582_n14316735_647222185452876_8472605981374929965_n14316855_647222948786133_8228511351951166912_n14333041_647224235452671_6648048100629895804_n14333212_647222652119496_37283027628348869_n14292322_647222618786166_3430090343151599375_n