XS, XS Max dhe XR tre modelet e reja të iPhonëve

139

Apple ka njoftuar emrat e iPhonëve të ri, pak orë para ngjarjes së madhe që do të mbahet sot. iPhone XS, XS Max dhe XR quhen tre modelet e reja të iPhonëve.

Detaji tjetër që Apple e ka zbuluar është edhe madhësia e Apple Watch.

Bëhet fjalë për një model të ri në madhësi më të gjera 40mm dhe 44mm. Të gjitha këto janë zbuluar në një skedar XML në sajtin e kompanisë.