Zdhedhjet për Komunën e Ohrit, një shqiptar kanditat

96

Një shqiptarë është zyrtarisht kandidat për krytar të Komunës së Ohrit. Bëhet fjalë për Xhemal Mena i cili vjen nga radhët e “Lëvizjes Besa”.

Mena ditën e djeshme ka dorëzuar zyrtarisht kandidaturën e tij në zyrat e komisionit komunal zgjedhor në Ohër. Ndërkohë së bashku me Menën kandidojnë edhe 4 kandidatë të tjerë: Kiril Trendafilov – Nançe nga partia e Unionit Demokratik Qytetar, Mitre Milloshoski nga VMRO-DPMNE, Konstatin Georgieski nga LSDM-ja dhe Stevçe Stevoski nga Demokratët.

Zgjedhjet lokale të parakohshme për Komunën e Ohrit do të mbahen më datë 21prill.