Lajmi i mirë/ Nga sot, pagat e mjekëve dhe infermierëve rriten me 40%

Pagat e mjekëve, infermierëve dhe laborantëve në të gjithë vendin u rritën me 40% duke filluar nga 1 janari i këtij viti. Rritja e konsiderueshme e pagave për mjekët, infermierët dhe laborantët vjen si mbështetje në përballjen me pandeminë e COVID-19. Përfitojnë nga kjo rritje 18 415 punonjës në sistemin shëndetësor nga të cilët 4 … Continue reading Lajmi i mirë/ Nga sot, pagat e mjekëve dhe infermierëve rriten me 40%