Urgjenca jep 8 këshilla kryesore për të përballuar të nxehtin afrikan

Urgjenca Kombëtare me anë të një njoftimi për median, ka kërkuar që qytetarët të evitojnë daljet në orat e pikut nga ora 11:00-17:00, sidomos fëmijët dhe të moshuarit. Urgjenca jep 8 këshilla kryesore për të përballuar këtë të nxehtë afrikan. – Evitoni ekspozimin në diell nga ora 11:00 – 17:00, sidomos për fëmijët dhe të … Continue reading Urgjenca jep 8 këshilla kryesore për të përballuar të nxehtin afrikan