FOTOT/ Thjesht Angela Merkel…

101

Ajo është padyshim gruaja më e fuqishme në Evropë, por edhe një shembull frymëzues përulësie dhe dinjiteti.

Fjalët janë të tepërta kur flitet për Angela Merkel, pasi fotoja i thotë të gjitha.

PO.AL