Isa Beha, bletërritësi nga Zharrëza që e ushtron profesionin prej 35 vitesh

3

Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural ndau sot historinë e veçantë të bletërritësit, Isa Beha nga Zharrëza.

Ai kujdeset për bletët me të njëjtin pasion si 35 vite më parë kur nisi të ushtrojë këtë profesion.

Isa Beha shprehet se këtë profesion do ja trashëgojë edhe mbesës 12-vjeçare, e cila e shoqëron çdo ditë në punët për mbarështimin e bletëve.

/ata.gov.al