Krijohet Muzeu i Diasporës

75

Në mbrëmjen gala të samitit të Diasporës u lançua dhe projekti i ri i Muzeut të Diasporës. Në pritje të konkretizimit të këtij muzeu, në Muzeun Kombëtar Historik është krijuar pavijoni i parë dedikuar plotësisht diasporës.

Nën moton ”Shkruaj dhe ti emrin tënd” është krijuar një platformë konkrete që do të nxisë filantropinë dhe donacionet.