Ora e poezisë bën bashkë poetët e të gjithë trevave shqiptare

104

Poetë nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia dhe Mali i Zi u bënë  bashkë në qytetin e Bajram Currit për edicionin e tetë të Orës së Poezisë, aktivitet ky që i është kushtuar dashurisë.

Çmimin special të aktivitetit e mori poeti Kadri Tarelli, ndërsa u dhanë dhe tre çmime të tjera.

Aktivitetit i dhanë emocione të shumta edhe interpretimet e kënges dhe pjesët orkestrale nga artistet e Pallatit të Kulturës Dardania Tropojë.