9.54 milionë të huaj vizituan Shqipërinë deri në fund të muajit nëntor

0

Shqipëria po shfaqet si një destinacion unik dhe emocionues edhe për udhëtarët skocezë. Mbi 9.54 milionë të huaj vizituan Shqipërinë deri në fund të muajit nëntor.

Fakti që vendi u vizitua nga 547 mijë turistë të huaj në nëntor tregon se Shqipëria po shihet si superdestinacion i turizmit gjithëvjetor e të qëndrueshëm.

Shifrat e nëntorit na çojnë në rekorde dhe pritshmëri të reja të mikpritje me 9.54 milionë vizitorë të huaj që kemi pritur gjatë këtij viti. 547 mijë turistë të huaj që erdhën në Shqipëri gjatë nëntorit janë prova se vendi po vizitohet në çdo stinë të vitit e në çdo cep të territorit, duke u konfirmuar si një superdestinacion i turizmit gjithëvjetor e të qëndrueshëm.

/ata.gov.al