Biznesi kosovar financon ndërtimin e një shkollë, kopështi e qendre shëndetësore në Kukës

182

Fshati Bardhoc në Kukës do të ketë së shpejti një shkollë, kopësht dhe qendër shëndetësore të re, falë një donacioni privat nga Kosova, si shenjë falenderimi për kontributin gjatë luftës së vitit 1999.

Arafat Abazaj: Shpresoj të mos jem i fundit nga biznesmenët e Prizrenit. I bëj apel gjithë shqiptarëve të Kosovës që të hedhin sytë nga Kukësi. I kanë hapur dyert në kohën më të vështirë.

Në të gjithë Bashkinë e Kukësit, po zbatohen disa projekte të mbështetura nga biznese kosovare.