FOTO/Filloi mbulimi i sipërfaqes me filizëri të reja i masivit pyjor në Dibër

9

Ndajmë së bashku lajmin e mirë që përcjellin specialistët e AdZM Dibër, mbi ripërtëritjen e masivit pyjor mbi fshatrat Venisht dhe Dypjak.

Masivi pyjor pjesë e Parkut Natyror Korab-Koritnik, pas dëmtimeve të shkaktuara nga zjarri, tashmë ka filluar mbulimi i sipërfaqes me filizëri të reja, të shëndetshme.

Marrur nga: AKZM.GOV.AL