Foto: Ja rezultatet e moratoriumit të gjuetisë së kafshëve të egra

513

Organizata për mbrojtjen e mjedisit, PPNEA, prej 3 muajsh kishte vendosur disa kamera në pyllin e Pukës, ku janë filmuar disa kafshë të rralla. Fotografimi i rrëqebullit të Ballkanit dhe llojeve të tjera, si ariu i murrmë, ujku, dhelpra, lepuri dhe baldosa theksojnë edhe njëherë biodiversitetin e pasur të rajonit Pukë-Mirditë.

Burimi: PPNEA