FOTOT/ Magjia e festave në Korçë, Krishtlindje të bardha në ‘Parisin i Vogël’

241

Një atmosferë magjike, si vetë festa e Krishtlindjes, ka përfshirë Korçën e mbuluar nga dëbora.

Pak para mesnate, teksa zhvillohej mesha me rastin e Krishtlindjeve në Korçë nisën edhe reshjet e para të dëborës, duke zbardhur fshatrat turistikë të saj dhe vetë qytetin juglindor.

Një pamje mahnitëse i ka dhënë qytetit të serenatave, të mbushur me vizitorë sot në Ditën e Lindjes së Krishtit edhe “Festivali i Dritave”, ku rrugët dhe sheshet e qyteti janë dekoruar nga dritat shumëngjyrëshe.

Dekori i veçantë i vendosur në Pazarin e Vjetër të Korçës, si dhe në të gjitha sheshet e rrugët e qytetit, që tërheq mijëra turistë në të katër stinët e vitit, i ka dhënë qytetit një bukuri për t’u admiruar.

    FO