Frymëzuese/ Shkencëtarja shqiptare fiton Çmimin Ndërkombëtar në Neuroshkencë

116

Kur shqiponjat tona fluturojnë në qiej të lirë dhe gara është e drejtë, ia dalin përherë të na krenojnë. Këtë herë na ka krenuar Esi Domi.

E reja shqiptare që punon në një nga institutet kërkimore prestigjioze në Suedi, ka marrë Çmimin Ndërkombëtar si Kërkuese e re në Neuroshkencë, çmim ky që jepet në mbështetje të shkencëtarëve të rinj.