Gruaja që ka dhuruar mbi 70 milionë paund dhe që refuzon të jetojë në luks

118

Një grua britanike e cila ka fituar 115 milionë paund në lotari ka dhuruar më shumë se gjysmën e shumës.

Frances Connolly, 55 vjeçe, me paratë e fituara ka ndihmuar familjen, miqtë, dhe ka hapur dy fondacione për të moshuarit dhe refugjatët .

Ajo po mbështet grupet e komunitetit lokal që ndihmojnë njerëzit të gjejnë punë, mbështet refugjatët dhe kujdestarët e rinj dhe ofron tableta elektronike për të moshuarit në mënyrë që ata të mund të lidhen me familjet e tyre. 55 vjeçarja nuk jeton në luks, pavarësisht se është e pasur.

Zonjë fisnike! Në fakt, kënaqësia e vërtetë është kur japim, jo kur marrim.