Ikonat shqiptare shkojnë në selinë e UNESCO-s në Paris

135

Në javët në vazhdim me një event të jashtëzakonshëm në Paris, Shqipëria do të çelë ekspozitën e ikonave në selinë e UNESCO-s në Paris.

Kjo do jetë një ngjarje jo vetëm për vendin, por dhe për organizatën ndërkombëtare të UNESCOS-s

Ikonat shqiptare janë një pasuri kombëtare, e vlerësuar ndërkombëtarisht.