Koncert, 100 vjet muzikë kult në Korçë

53

100 vjet muzikë kult në Korçë një koncert i cili solli një repertor të veçantë të muzikës qytetare korçare dhe jo vetëm.

Në këtë koncert mori pjesë Ansambli i harqeve “Harmonia Albanica” me maestër Lorenc Radovani. Dirigjent i koncertit ishte i mirënjohuri Dr. Eno Koço, e vlerësoi këtë koncert si ndër më të veçantët.

Pjesë të kompozitorëve korçarë dhe jo vetëm erdhën në koncert të interpretuara në mënyrë virtuoze duke u përcjellë me sukses tek artdashësit e këtij qyteti.