Korçë, çelet Masteri Kombëtar i Restaurimit

233

Në Korçë çelet Masteri Kombëtar i Restaurimit. Ky kualifikim vjen në kohën kur Shqipëria ka nevojë për profesioniste që do të projektojnë dhe zbatojnë restaurimin e trashëgimnisë kulturore. Ky Master u çel me partner të tillë si: Universiteti Politeknik i Tiranes, Universiteti Sapienza i Romes, Universiteti i Firenzes, Universiteti Politeknik i Barit, Universiteti Federiko II i Napolit, Bashkia Korçë, Ministria e Kulturës dhe Institutin e Monumenteve të Kulturës.

14523119_1103636029685763_4895534240048137629_n 14440692_1103635956352437_5827323681390436619_n14469492_1103639786352054_8320481748845458731_n