Maja e Vajushës, destinacion joshës për të apasionuarit pas natyrës

0

Maja e Vajushës në Lëpushë të Malësisë së Madhe.

Ky është një destinacion joshës për të apasionuarit pas natyrës dhe sporteve dimërore.

Lëpusha mbetet një nga bukuritë e rralla të natyrës së Kelmendit dhe si “perlë” e Alpeve Shqiptare.

Male të larta me bllokun shkëmbor të Shenikut në Bjeshkët e Namuna dhe malet përreth e bëjnë Lëpushën kryeneçe të bukurisë.

Shtimi i bujtinave dhe rruga tashmë e rregulluar e bëjnë të lehtë aksesin në zonë për udhëtim të paharrueshëm.

/ata.gov.al