Nivica në “100 fshatrat”, fshati magjepsës pritet të kthehet në pikë referimi për zhvillimin rural

396

Programi “100 fshatrat” synon të krijojë në fshatin 2400-vjeçar të Nivicës, një pikë të fortë referimi për zhvillimin rural.

Fshati 2400-vjeçar të Nivicës, karakterizohet nga një biodiversitet i jashtëzakonshëm mikpritjeje dhe natyrë e mrekullueshme.