Sezoni i ri i TKOB, 9 premiera dhe 100 shfaqje për tri muaj

176

Në 3 muaj, TKOB dhe Ansambli Popullor do të vërë në skenë 9 premiera, si dhe janë parashikuar 141 aktivitete dhe shfaqeje të ndryshme me qëllim argëtimi dhe edukimi.

Figurat më të mira, solistët më të mirë të Teatrit tonë, por jo vetëm, edhe artistë shqiptarë që ndodhen jashtë vendit të cilët vijnë dhe japin një eksperiencë alternative dhe një kontribut të shtuar.

Bashkëpunime dhe shfaqje të përbashkëta edhe me institucionet homologe në Beograd dhe Shkup.

Gjithashtu do të ketë edhe 100 shfaqje dhe Worshope dedikuar “Edukimit përmes kulturës” në 90 ditë.