Shkodër, përurohet ekspozita e pikturës me titull ” Prandaj Hyji i lartësoi…”

278

Ditën e mërkurë, dt. 22.06.2016, ora 20.00, në mjediset e Galerisë së Arteve të Shkodrës u përurua ekspozita e pikturës me titull” Prandaj Hyji i lartësoi…” kushtuar martirëve të ekzekutuar nga diktatura komuniste, Imzot Vinçens Prennushit dhe 37 shokëve të tij.

Kjo ekspozitë do të qëndrojë e hapur për publikun deri me dt.30.06.2016.

13502143_1197585273619505_1651953740369385801_n 13509138_1197585243619508_4439446912501701682_n 13512024_1197584953619537_1782500019760445202_n 13516328_1197585710286128_664445445743118739_n 13521936_1197585120286187_4867114632927519879_n 13528763_1197584830286216_7779313036404417223_n