“Syri i Binhait”, hapet biblioteka me 1.2 mln libra

700

Hapet biblioteka e quajtur “Syri i Binhait”. Biblioteka marramendëse është pesë katëshe dhe ka formën e një syri, me auditoret e leximit në qendër të saj.

Sa i takon kapaciteteve, kjo bibliotekë është shtëpi e 1.2 milionë librave, duke e bërë atë një ndër bibliotekat më të mëdha në botë.