VIDEO/ Pamje të rralla, ‘takim’ me hënën në Kaliforni

111

Pamje të tilla të hënës së plotë dhe kaq afër nuk besoj se keni parë ndonjë herë. Videoja është filmuar në orën 18:12 të pasdites gjatë një eventi fotografik të organizuar nga Jay Huang and Jing.

Videoja është regjistruar  pas një marshimi që konsiston në 7.8 km ecje deri në majën e parkut Mission Peak në Kaliformi, 600 metra lartësi.

Video është postuar në youtube më 28 tetor.