Shqiptarja nderohet me çmimin “Inspiration Woman Award 2020” në Kanada

26

Tashmë një numër i madh i grave dhe vajzave kudo në botë po korrin suksese në sfera të ndryshme, Viola Kaloutsi, është e radhës. Ajo ka marrë çmimin “Inspiration woman award 2020” nga Fondi “RH Scholarship”,

“Viola Kaloutsi, drejtuesja shqiptare e një zyre ligjore në Kanada dhe njëkohësisht anëtare e Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare, është vlerësuar me çmimin “Insperation woman award 2020” nga Fondi ”RH Scholarship” në Kanada. Më parë, znj. Kalotusi është vlerësuar edhe me çmime të tjera në shenjë mirënjohjeje për kontributin e saj në çështjet e Diasporës shqiptare”