Berat, bursë studimi në Shangai për maturanten e shkollës ”Kristaq Capo”

988

Maturantja e shkollës ‘’Kristaq Capo’’ Nazike Beqiri, nxenëse e ekselencës, është fituese e bursës së plotë të studimit në Universitetin e Shangait në Kinë, dega Inxhinieri Elektronike.

Programi i bursës u ofrua falë një programi bashkëpunimi ndërmjet Bashkisë Berat dhe Ambasadës së Kinës në Shqipëri, program i cili ka filluar këtë vit, për të vijuar vitin e ardhshëm me bursa për studentë të tjerë nga Berati.

14095849_1191621067577998_8457198913765423145_n