“Camping Farma Shelegur”, oaz i qetësisë dhe natyrës

2

Leskoviku është një nga vendet më të bukura në Shqipëri, një qytet i vogël në juglindje të vendit.

“Camping Farma Shelegur” është një prej destinacioneve më të njohura të turizmit në këtë zonë:.

“Camping Farma Shelegur” është një oaz i qetësisë dhe natyrës, i vendosur në një mjedis të mrekullueshëm natyror në fshatin Shelegur të Leskovikut. Ky kamping është një opsion i shkëlqyer për ata që duan të ndjehen afër natyrës dhe të shijojnë qetësinë e zonës së malit.

Për ata që preferojnë të bëjnë kamping, “Camping Farma Shelegur” ofron fusha të përshtatshme për tenda, me pamje të mrekullueshme të maleve dhe pyjeve që rrethojnë kampin. Në këtë mënyrë, vizitorët mund të jenë afër me natyrën dhe të eksplorojnë bukurinë e saj në mënyrë të drejtpërdrejtë.

Një tjetër avantazh i këtij kampingu është tërheqja e kafshëve të fermës. Kampingu është një fermë e vogël, ku vizitorët kanë mundësinë të ndihmojnë në kujdesin për kafshët dhe të shijojnë produktet e freskëta të fermerëve. Kjo është një përvojë mjaft e bukurqë ofron një mënyrë unike për të njohur jetën e fshatarëve dhe bukurinë e mbjelljes.

Gjithashtu, një nga pikat kulmore të “Camping Farma Shelegur” është bukuria e rrugëve dhe shëtitoreve që ju çojnë në pikat më tërheqëse të natyrës së kësaj zone. Mund të shijoni shëtitjet në mal dhe të kënaqeni me peizazhet e mahnitshme të pyjeve dhe luginave të rrjedhës së lumit.

Në fund, Leskoviku dhe veçanërisht “Camping Farma Shelegur” ofrojnë një përvojë të mrekullueshme të turizmit rural për ata që dëshirojnë të largohen nga qyteti dhe të shijojnë bukurinë e natyrës së pasur të Shqipërisë. Është një destinacion i përsosur për të ndarë kohë me familjen, të eksploroni kulturën vendase dhe të relaksoheni larg zhurmës së qytetit.

/ata.gov.al