Copëz pranvere çelur mes malesh në Bogë

0

Boga ndodhet 149 kilometra nga Tirana dhe për të apasionuarit e malit konsiderohet pikënisje e aventurës drejt alpeve shqiptare, të cilat fshehin në gjirin e tyre shtigje magjike, që mbeten për t’u zbuluar nga turistët.

Ky fshat i vogël malor vetëm 47 kilometra nga Shkodra, është shndërruar në një pikë të preferuar për turizmin malor nga të huajt.

Nëse kalon në fshatin Bogë, ajo që të bie ne sy janë vendet e shumta të kampingut. I ndodhur mes Razmës dhe Thethit, e gjithë struktura turistike e këtij fshati është përqendruar në ofrimin e shërbimeve për turistët të cilët udhëtojnë me rulo, ose qëndrojnë nëpër tenda kampingu.

/ata.gov.al