‘Dhuro kohë, rrëmbe buzëqeshje’/ Cirku i Tiranës performancë për fëmijët me aftësi ndryshe

137

Fëmijët me aftësi ndryshe kanë shijuar performancën e Cirkut të Tiranës dhe artistëve që mundësuan argëtim për ta.

Ky aktivitet është bërë i mundur falë nismës “Dhuro kohë, rrëmbe buzëqeshje”.

Aktiviteti bëri bashkë në Qendrën Rinore të Tiranës, fëmijë me aftësi ndryshe, artistë si dhe aktorin Erion Isai. Aktiviteti dhuroi momente argëtimi për fëmijët.