Dita Botërore e të Moshuarve, Ecovolis lule për të moshuarit

600

Sot në Ditën Botërore të të Moshuarve, aktivistë të Ecovolis kanë dhuruar lule rrugëve të Tiranës për të moshuarit. Njëkohësisht, aktivistët e Ecovolis, kanë falenderuar brezin e tretë të cilët vazhdojnë të pedalojnë dhe që e kanë trashëguar pasionin e pedalimit edhe tek brezi i ri.

14433214_1319046448115248_3429363477344692563_n 14440986_1319046518115241_8059805031544829606_n 14457354_1319047721448454_8534434738618818381_n 14469544_1319046728115220_1726237862515315430_n 14495494_1319046441448582_8005917129636997926_n 14568075_1319046991448527_2478770532907627072_n 14570273_1319046434781916_8301426369004475134_n