“Dita e Biçikletave” bashkon shkodranët

182

Do të jetë festa më e bukur për shkodranët ajo që është menduar të organizohet ditën e sotme. Bëhet fjalë për simbolin që karakterizon shkodranët, biçikletën.

Në kuadër të “Dita e Biçikletave” organizata “The Door”, në bashkëpunim me Drejtorinë Rajonale të Kulturës Kombëtare dhe me mbështetjen e bashkisë Shkodër kanë programuar një sërë aktivitetesh, të cilat do të fillojnë me hapjen e një ekspozite fotografike, ku të skicuara janë menduar që të jenë biçikletat e Shkodrës.

Pjesëmarrësit në rolin e organizatorëve kanë nisur një takim informativ lidhur mbi aktivitetin, i cili synon të promovojë shërbimet e biçikletave e njëherësh të angazhojë qytetarët në aktivitetin që do të organizohet me këtë rast.