Kukës, dy banorë të dy pallateve mblodhën fonde për sistemimin e hapsirave mes tyre

247

Dy banorët e dy pallateve (57, 58) të lagjes nr. tre të qytetit, të cilët në mënyrë vullnetare kanë mbledhur fonde, po bëjmë të mundur sistemimin e hapësirës përpara pallateve dhe krijimin e një ambienti qëndrimi sa më të këndshëm për këta banorë.

[fbvid]https://www.facebook.com/BashkiaKukesOfficial/videos/1009700579099445/[/fbvid]