EKO Mendje mbjell zarzavate tek Shtëpia e Fëmijëve

234

Nga Jetmira Halilaj

Aktivistët e EKO Mendje-s punuan tokën dhe mbjellën kopeshtin e zarzavateve për fëmijët e Shtëpisë së Fëmijëve Parashkollorë.  Me synimin që të gjithe te ushqehen bio dhe shendetshem.
” Ishte nje kenaqesi e madhe t’i benim duart me dhe, dhe te mbillnim ato zarzavate qe nje nje dite te ushqehen femijet shendetshem.”- Shprehen aktivistët e EKO Mendje-s.

13243970_1202745299749400_8372502729888335829_o 13254293_1202745423082721_2893702746194824464_n mod 13254905_1202745399749390_3372548076068300430_o 13260186_1224889504197610_834086465704297651_n 13260269_1202745449749385_8229751042916185668_n mod 13301403_1202745246416072_6140722224535130092_o 13319814_1202744669749463_8798665919298195907_n mod 13320844_1202744209749509_6230489070311534225_o 13321652_1202738706416726_7702826199020823214_n mod 13322049_1202745069749423_3778447908057534142_n mod 13323410_1202745559749374_4017259127058186326_o

Burimi: Ecovolis