Ekspozita Retro Time në Pogradec

250

Pogradec, u çel ekspozita kolektive e 20 artistëve të rinj nga e gjithë Shqipëria me koordinatore Meri File dhe kuratore Ina Cici në bashkëpunim me bashkinë e Pogradecit. Artistët u përfaqësuan me punime në zhanera të ndryshme të artit si: pikturë, skulpturë, fotografi, konstalacion dhe video. Ekspozita Retro Time e pati piknisjen nga qyteti Beratit dhe vazhdon në Pogradecin e Lasgushit për të rrugëtuar më tej në qytete të ndryshme të Shqipërisë.
Në këtë ekspozitë u vu re një pjesëmarrje e madhe e artdashësve pogradecarë duke vërtetuar edhe njëherë që qyteti i Pogradecit është qyteti me vlera të larta kulturore dhe artistike.

13244756_1093287317399793_6006535568145794531_n 13244900_1093287217399803_2463133966670402196_n 13254426_1093287197399805_3272972716907298650_n 13265878_1093287524066439_5490037675010933165_n 13266043_1093287700733088_1135089184478659651_n 13266107_1093287417399783_5765893163076026538_n 13267827_1093287554066436_7790712052074440057_n 13310569_1093287550733103_5565955762974940950_n 13319845_1093287377399787_7204049366781424596_n 13321781_1093287204066471_4459909211807691042_n

Burimi: Bashkia Pogradec fb