Himara pregatitet për sezonin turistik

265

Kryebashkiaku i Himarës ka postuar në facebook një status ku tregon se vazhdojnë punimet për restaurimin e fasadave në Spile, pjesë e projektit për Himarën Europiane. Dhe se së shpejti do vihet ne funksion të pushuesve dhe komunitetetit e para Shëtitore model i ndryshimit në Himarë.

13256489_1349438448417126_9157470417864104498_n 13312692_1349438338417137_1638133622851580331_n