Konkurs fotografik për promovimin e Shqipërisë

232

“Colours of Albania” është një fushatë mbarëkombëtare dhe konkurs fotografik në mediat sociale për promovimin e Shqipërisë. Kjo është mundësia për të gjithë që të tregojnë bukuritë e Shqipërisë nëpërmjet fotografisë. Publikoni fotografitë në profilin tuaj në ‪‎Instagram me ‪#‎CouloursofAlbania. Mos harroni, bëni TAG profilin e @Colours of Albania, si dhe “Check in” të vendit ku është shkrepur fotografia.

Më tepër info rreth konkursit