FOTO/ Bravo djema! Vullnetarët e EKO MENDJE pastrojnë 136 goma nga lumi i Vijës së Vrakës

18

Një veprim që meriton mirënjohjen e të gjithëve. Vullnetarët e EKO MENDJE pastruan plotësisht dje gomat në Lumin e Vijës të Vrakës, i cili derdhet në liqenin e Shkodrës.

Pas disa orëve punë intensive, u pastruan afersisht 4.585 kilogramë goma makine (136 goma).

“Mos harroni, patriot je dhe kur kujdesësh për vendin tend dhe jo veç kur loz kombëtarja”, shkruan me të drejtë EKO MENDJE.

Bravo djema!/PO.AL