FOTO/ Rruga e Çermave në Lushnjë vazhdon të shtrohen me asfalt

53

Rrugët në fshatrat e Çermës, në Bicukëz, Grabian, edhe në Dushk e Can në Lushnje vazhdojnë të shtrohen me asfalt.

Rruga e rikonstruktuar, kanalet kulluese të ujërave të bardha, trotuaret dhe ndriçimi do ju shërbejnë njerëzve dhe mjeteve si për transport, ashtu dhe për daljen në treg të prodhimeve bujqësore.