FOTOLAJM/ “Gruaja me krahë”

17

Në Korçë është përuruar piktura murale “Gruaja me krahë”.

Grafika që i ka dhënë më shumë ngjyra dhe bukuri qytetit është realizuar si pjesë e projektit Bash Art “Dhunë off – Power on”.

Ky realizim tepër i veçantë erdhi si një mesazh në ditën e aktivizimit kundër dhunës me bazë gjinore. /Poal