FOTOT/ Emigranti bën gjestin fisnik, pastron vullnetarisht muzeun Gjergj Kastrioti

193

Shëmbuj pozitiv ka plot! Gjeste që frymëzojnë dhe japin shpresë.

I tillë është Kastriot Shkreta, nga fshati Derven i Krujës. Ai merret prej vitesh me pastrime profesionale të llojeve të ndryshme në Itali, por kësaj radhe vendosi të bëjë falas diçka për vendlindjen e tij dhe për heroin tonë Kombëtare.

Ai ka shkuar në muzeun kombëtar Gjergj Kastrioti në Krujë dhe ka pastruar në mënyrë vullnetare ambientet e muzeut.

Bravo kampion!

Përgatiti: Po.al