FOTOT/ Një çerdhe e ngrohtë hap dyert për vogëlushët në Paskuqan

48

Çerdhja e re “Hapat e parë” në Paskuqan është gati të hapë dyert për 80 fëmijët e zonën.

Çerdhja e re “Hapat e Parë”, në Babrru-Qendër, është  rindërtuar më e madhe, më e fortë dhe më e bukur për fëmijë të zonës.

Kjo çerdhe ofron kushtet më të mira për fëmijët me ushqim, fjetje, sistem ngrohje dhe ambiente pushimi dhe argëtimi.

Investimi në godinat arsimore ka qenë në fokus të bashkisë së Kamzës, e cila ka përfituar po ashtu nga programi i Rindërtimit.