FOTOT/ Një perëndim dielli për të mos u humbur, magjia e liqenit të Pukës

439

Puka është një qytet i vogël alpin që shtrihet në verilindje të Shqipërisë.

E gjithë zona ofron një panoramë magjepse, e cila shoqëruar me ajrin e pastër, mjedisin e gjelbër dhe mikpritjen vendase, e ka kthyer zonën në një destinacion të ri për pushuesit.

Investimet vitet e fundit i kanë dhënë qytetit një pamje të re, ku panoramën më magjepse e ofron liqeni i rehabilituar.

Këto foto magjike janë shkrepur pikërisht këtu.

Një perëndim dielli për të mos u humbur.

Foto janë realizuar nga Ilir Shyti.

Shijojeni!