Fushë-Arrëz, nis fushata për mbjelljen e pemëve ”Një nxënës, një fidan”

265

Gjatë ditës së sotme Bashkia Fushë-Arrëz, në bashkëpunim me Zyrën Arsimore Pukë dhe Oxfamin, në shkollën e MB Iballë, filloi sensibilizimi për mbjelljen e pemëve, kujdesin dhe rëndësin e pyjeve në komunitet për një mjedis të pastër dhe të shëndetshëm për brezat e sotëm dhe të ardhshëm. Kjo nismë, në ditët në vazhdim do ketë shtrirje dhe në institucionet e tjera arsimore të kësaj bashkie.

15078660_527539067442321_6121687824707176050_n 15181353_527539070775654_3715532542885302342_n 15094269_527539060775655_7572337223673418472_n