Gjesti i këtij polici në Rrugën e Kombit meriton respekt

21

Punonjësi i qarkullimit rrugor në “Rrugën e Kombit”, komisari Gjin Bushgjokaj ka ndihmuar familjen kosovare që iu prish makina, gjest i cili është vlerësuar jo vetëm nga qytetarët por edhe nga vetë Policia e Shtetit.

Fluksi i madh i turistëve sjell dhe incidente si rasti i shqiptarit të Kosovës, Adnan Arifi, i cili ishte duke kaluar në “Rrugën e Kombit”, bashkë me familjen, kur iu ndodhi e papritura.

Makinës iu ça goma, duke i lënë në korsinë e emergjencës. Ata qëndruan aty për orë të tëra, pasi asnjë makinë nuk u ndal.

Por, një makinë policie ku ishte Gjin Bushgjokaj, nënkomisar dhe Specialist shërbimi pranë njësisë së sigurisë së autostradës, nga Drejtoria e Policisë Rrugore i ka ofruar menjëherë ndihmë.

Gjithashtu, Bushgjokaj i ka paguar të gjitha shpenzimet e gomisterit. Ai ka treguar, se shumë vetura me tabela të Kosovës as që morën mundin se paku ta pyesin se si mund t’i ndihmonin.