Histori suksesi/ Shqiptarja gradohet majore në institucionin më elitar të SHBA

14
Shqiptarja nga Kosova, Arelena Shala, është përzgjedhur rreshter majore e komandës së Regjimentit në Akademinë West Point në SHBA.
 
Akademia ushtarake West Point është institucioni më elitar në SHBA, dhe se kadetët që dalin nga kjo akademi udhëheqin jo vetëm me ushtrinë, por edhe me shtetin.