I riu shqiptar shpallet kampion i Suedisë, tri medalje të arta dhe një të argjendtë

60

Informacionet e fundit nga Suedia tregojnë se Erdi Gosalci triumfoi në Suedi në garat e notit.

Është bërë e ditur se Erdi Gosalci, i cili jeton me familjen në Suedi, pas dy ditësh garimi në katër kategori të ndryshme noti, është shpallur fitues dhe ka marrë tri medalje të arta dhe një të argjendtë, duke u shpallur kështu kampion i Suedisë në sportin e notit, në kategorinë e moshave deri në dhjetë vjeç.

Gosalci është nxënës i klasës së tretë dhe deri tani ka arritur rezultate shumë të mira në mësime.

Erdi është nxënës i klasës së tretë dhe shembullor dhe kjo pa dyshim tregon se të rinjtë shqiptarë kanë arritur rezultate kulmore, sidomos në sporte individuale, shkruan voal.