Investimi 30 milionë lekë, hapet memoriali i Skënderbeut

57

Memoriali i Skëndërbeut në Lezhë ka hapur dyert për vizitorët në ditën që shënon 551 vjetorin e ndarjes nga jeta të Heroit Kombëtar të shqiptarëve.

Memoriali iu nënshtrua restaurimit me një fond prej 30 milionë lek të financuara nga Ministria e Kulturës dhe u realizua në kuadër të Vitit Mbarëkombëtar të Skënderbeut